AFT Pneumotion Nederlandse distributeur Pneumatrol

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: AFT Pneumotion Nederlandse distributeur Pneumatrol

Pneumatrol Limited (voorheen RGS Davis), de Engelse fabrikant van specialistische componenten voor pneumatische besturing, voor zowel gevaarlijke (Atex) als veilige omgevingen, heeft AFT Pneumotion B.V. benoemt tot distributeur voor de Nederlandse markt.

Ruim 50 jaar heeft Pneumatrol (voorheen RGS Davis) de expertise en marktkennis ontwikkeld voor de Spoorwegindustrie, Industriële en Procesautomatisering. Kernproducten zijn magneetventielen, lineaire actuatoren en besturingssystemen. Daarnaast fabriceert zij een aantal specialistische producten voor de spoorwegindustrie.

AFT Pneumotion ontwerpt en levert effectieve en betrouwbare oplossingen voor industriële & procesautomatisering op het gebeid van pneumatiek, vacuüm en hydrauliek. Het productenpakket van Pneumatrol is een waardevolle aanvulling op het bestaande assortiment; Vooral voor de Petro- Chemie, Oil & Gas en Procesindustrie.

Richard Over, BDM Pneumatrol: “Het is onze strategie om, op wereldschaal, nieuwe kansen te ontwikkelen binnen de Procesautomatisering. De Nederlandse markt is voor ons een hele belangrijke en we zijn zeer verheugd om met AFT Pneumotion onze export verder te ontwikkelen.”

John de Kom, directeur AFT Pneumotion: “Pneumatrol heeft een uitstekende reputatie ten aanzien van productkwaliteit. We zijn zeer enthousiast dat Pneumatrol ons kiest als strategisch partner voor de Nederlandse markt en we kijken uit naar een langdurige succesvolle samenwerking.”

Geschreven door

AFT pneumotion BV

AFT pneumotion BV staat voor effectieve en betrouwbare oplossingen voor industriële automatisering, op het gebied van pneumatiek en hydrauliek. Wij streven er naar om voortdurend de verwachtingen van onze klanten... Lees meer