Actemium gecertificeerd partner van ProLeiT

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Actemium gecertificeerd partner van ProLeiT

Actemium is gecertificeerd systeempartner geworden van ProLeiT AG voor de drankmarkten; frisdrank, mineraalwater, bier, zuivel en sterke drank. Proleit AG is een internationale leverancier van procesbeheersings- en MES-softwareoplossingen. Dit partnerschap is aangegaan met als doel het uitbreiden van de verkoop van de Plant iT- en Brewmaxx-procesbeheersingssystemen van ProLeiT in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en Roemenië en het verruimen van de ondersteuning voor bestaande installaties via het netwerk van Actemium in heel Europa.

“Met deze samenwerking wordt de kracht van het proces- en MES-technologieplatform van ProLeiT gecombineerd met de kennis, proceservaring en bewezen uitvoeringsmethodieken van het Actemium netwerk”, aldus Mike Jamieson, Vice President Marketing & Sales bij ProLeiT.

“Met Plant iT en Brewmaxx biedt ProLeiT een uniek, verticaal geïntegreerd concept aan waarin Actemium zijn sterke kwaliteiten op het gebied van procesbeheersing en MES kan inbrengen. Dit levert zeer brede toepassingen op. Door de openheid en flexibiliteit van deze softwareoplossingen kunnen wij de out-of-the-box functionaliteit gemakkelijk aanpassen om zo tot een innovatieve maatwerkoplossing te komen”, aldus Michiel van Vlijmen, International Beverage Manager van Actemium.

Geschreven door

Actemium Nederland

Actemium is een netwerk van samenwerkende bedrijven die oplossingen en diensten leveren aan de industrie. Deze Solutions & Services for Industry sluiten aan op de volledige levenscyclus van een industrieel... Lees meer