3D stepfiles onmisbaar in de procesindustrie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: 3D stepfiles onmisbaar in de procesindustrie

VAPO techniek BV is ruim 40 jaar leverancier van appendages voor de procesindustrie. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de vraag naar ondersteunende informatie en de levering van 3D modellen toeneemt.

Werd voorheen de installatie gebouwd vanaf een schets of in het werk, heden ten dagen worden de installaties in 3D ontworpen. In de machine- en skidbouw werden de installaties al jaren in 3D ontworpen. Op dit moment zien we een trend dat het 3D ontwerpen ook steeds meer wordt toegepast in de installatietechniek. Bij nieuwbouw of renovatie kan op deze manier precies worden bepaald waar het leidingwerk en de appendages komen.

Enkele voordelen van het 3D ontwerpen:
* overzicht van de activiteiten;
* duidelijk beeld van de installatie;
* design for assembly, kosten besparing doormiddel van prefab;
* Inzicht in toegankelijkheid en montage.

VAPO techniek BV heeft 10 jaar geleden reeds besloten om op deze verandering in de markt in te spelen. De afgelopen jaren is een uitgebreid assortiment aan 3D modellen van ons productaanbod aangelegd. Er zijn 3D modellen beschikbaar van de losse appendages maar ook van diverse samenstellingen. VAPO techniek BV biedt een compleet pakket aan om een installatie te ontwerpen of te bouwen voor haar klanten.

Maakt u regelmatig gebruik van kogelkranen, vlinderkleppen en/of andere appendages en heeft u interesse in onze step-files (3D modellen), dan kunt u zich registeren op de website van VTB Valves om toegang te krijgen tot onze 3D modellen.

Het team van VAPO Techniek BV staat u graag bij, om u te informeren over de mogelijkheden van onze producten.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:3D stepfiles onmisbaar in de procesindustrie

Vapo Techniek BV

Vapo Techniek BV, specialist in DIN Afsluiters, uit voorraad geleverd. Lees meer