11 april JUMO kennisevent: Hoe digitaal is H2O?

Laatste wijziging: 8 mei 2023

Future Solutions voor de water behandeling. Dat is het thema van ons kennisevent op donderdag 11 april a.s. Onderwerpen als de Cloud, IO-link en verschillende communicatieprotocollen, bijvoorbeeld Modbus, komen uitgebreid aan bod.

Theorie wordt afgewisseld met praktijk. Zo koppelt u deze dag zelf een pH en geleidbaarheidmeting aan een analystemeetinstrument, de datagegevens verstuurd u via een gateway naar de cloud, vandaaruit maakt u deze data zelf beschikbaar op uw smartphone of tablet.

Digitale sensortechniek heeft een enorme vlucht genomen en deze dag bekijken we samen de ongekende mogelijkheden speciaal voor vereenvoudiging van waterbehandeling. Niveau, schakel- en bewakingsoplossingen voor uw eigen proces mogen hierbij niet ontbreken.

Geschreven door

JUMO Meet- en Regeltechiek B.V.

JUMO Meet- en Regeltechniek B.V. uit Weesp is leverancier van hoogwaardige industriële sensoren en automatiseringsoplossingen. Speciaal voor de waterbranche bieden wij een uitgebreid leveringsprogramma. Voor alle gangbare meetgrootheden kunt u... Lees meer