Seminar over kostenbesparing in afvalwaterzuivering

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Seminar over kostenbesparing in afvalwaterzuivering

Op 6 en 8 februari 2018 slaan KSB, Danfoss en Endress+Hauser de handen ineen bij de organisatie van het seminar: Uw industriële waterzuivering goed geregeld. Het seminar wordt achtereenvolgens georganiseerd in het Philips PSV Stadion te Eindhoven (6 februari) en de Johan Cruijff Arena in Amsterdam (8 februari). Tijdens het seminar staat kostenbesparing in de afvalwaterzuivering centraal.

De organiserende partijen achter het seminar verzorgen elk vanuit hun specialisme een inhoudelijke presentatie. Zo wordt vanuit Danfoss Drives ingegaan op de vraag waar en hoe energie- en procesoptimalisatie binnen water- en afvalwaterinstallaties bijdragen aan een minimaal energieverbruik en een maximale energieproductie. Frequentieomvormers spelen daarbij een belangrijke rol.

Vanuit de analysewereld wordt behandeld hoe plaatsing van analysemeters op de juiste plekken in het proces, geld op kan leveren voor afvalwaterzuiveringsinstallaties. Endress+Hauser laat de verschillende mogelijkheden voor toepassing in bijvoorbeeld het influent, actiefslibbassin, effluent of indikker de revue passeren.

Pompen spelen in de afvalwaterzuiveringswereld een prominente rol. Met een compleet energie-efficiëntieconcept voor pompen kunnen dan ook forse besparingen, een verbeterde doelmatigheid én een gezonder milieu worden gecombineerd. KSB presenteert hiertoe het FluidFuture-concept met vijf op elkaar afgestemde bouwstenen. Optimalisatie van het pomp-, afsluiter- en systeemrendement en identificatie van besparingsmogelijkheden gaan daarbij hand in hand.

Na afloop van de lezingen hebben bezoekers de gelegenheid om de expertise van de drie deelnemende bedrijven tijdens demonstraties te zien en te ervaren.

Het seminar ‘Uw industriële waterzuivering goed geregeld’ is speciaal bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij industriële afvalwaterzuivering en (afval)waterprofessionals. Deelname aan het evenement is gratis, incl. rondleiding door stadium en netwerkdiner.

Aanmelden kan via onderstaande link.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Seminar over kostenbesparing in afvalwaterzuivering

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer