De toekomst van de gasboostertechnologie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De toekomst van de gasboostertechnologie

De H-Drive is Haskel’s nieuwe generatie hydraulisch aangedreven gasboosters. De boosters zijn specifiek ontworpen om de veiligheid van kritische en hoge druk gascompressie te garanderen. Hierbij is veelal sprake van hoge snelheden en drukken voor de meest veeleisende toepassingen.

Het eenvoudig en bewezen ontwerp is betrouwbaar en robuust, waardoor het veilig is voor continu langdurig gebruik. Het modulaire ontwerp maakt het eenvoudig configureerbaar voor verschillende behoeften. Kortom, een ontwerp met oog voor efficiëntie en bruikbaarheid. Wederom bewijst Haskel toonaangevend te zijn op het gebied van innovatie in gasboostertechnologie.

Kies Haskel om uw hoge druk applicatie mogelijk te maken, van het bijvullen van waterstof en CNG tot druktesten van waterstof tankstations en van het opladen van hogedrukgasflessen tot het door gas geassisteerd kunststof spuitgieten.

Haskel H-Driveicon.arrow--dark

Geschreven door

Doedijns

Doedijns is een team professionele engineers met een passie voor hydrauliek, pneumatiek en procestechniek. We zijn gespecialiseerd in engineering en productie van systemen, het leveren van 24/7 service en de... Lees meer