Sitomatic heeft oplossingen voor out-of-life cycle producten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Sitomatic heeft oplossingen voor out-of-life cycle producten

Een out-of-life cycle product is een product dat niet langer ondersteund wordt door de originele producent.
Dit betreft nieuwe units, reserveonderdelen of conversie kits.

Sitomatic heeft oplossingen ontwikkeld die 1-op-1 vervangers zijn van deze producten. Deze producten krijgen hiermee dus een verlenging van hun levenscyclus. Dit zorgt voor lagere operationele kosten. Bovendien krijgt u door Sitomatic de normale ondersteuning en een up-to-date unit.

Mastermind Replacement Module
Deze unit is specifiek ontwikkeld voor het vervangen van de Keystone F784 Mastermind, met de volledige functionaliteit van het origineel. Door het simpele design zijn de units makkelijk en snel uit te wisselen zonder enige aanpassing aan de controller of de montage locatie. De nieuwe unit ondersteunt AS-Interface 2.1 en 3.0, hierdoor is integratie in een AS-Interface netwerk eenvoudig.

SattTop conversie kit
Voor de vervanging van het SattTop systeem die aan het einde van zijn levenscyclus is biedt Sitomatic een conversie kit aan. Deze conversie kit zet de SattTop communicatie om naar het AS-Interface bus systeem. Het complete system bestaat uit AS-i gateways, voedingen en de bekende Simaline netwerk componenten voor de procesindustrie.

Eigen wensen?
Onze engineers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen, heeft u een speciale besturingswens of wilt u maatwerk? Is er een product die u niet langer kan verkrijgen? Neem dan contact met ons op, onze experts gaan graag het gesprek met u aan.

Geschreven door

Sitomatic Process Technology B.V.

Sitomatic Process Technology is gericht op de ontwikkeling, engineering, advisering, productie en verkoop van hoogwaardige afsluiter controllers voor de procesindustrie. Sitomatic Process Technology heeft zich gespecialiseerd op de aansturing van... Lees meer