Duurzame oplossingen in Afvalwater

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
36 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Duurzame oplossingen in Afvalwater

Hydrotec International b.v. heeft een zeer aantrekkelijk product programma zeer sterke Mixers en Voortstuwers van 0,75 kW tot 15 kW met lage onderhouds frequentie.

De Mixers en Voortstuwers met 4, 6 en 8 polige motoren kunnen de propeller direct aandrijven of hebben een zeer betrouwbaar en sterk planeetwiel stelsel wat garant staat voor langdurig
onderhouds arm bedrijf.

Standaard hebben deze machines over gedimensioneerde kwaliteitslagers op de propeller as met een bewezen levensduur van meer dan 100.000 uur ! De dubbel uitgevoerde mechanical seals in oliebad dragen bij aan een lange onderhouds interval en daarmee zeer lage kosten over de levensduur.
De motoren worden beschermd via 3 Klixon-bimetaal sensors en water in olie detectie in de kamer tussen de dubbel uitgevoerde mechanical seal. De Hydrotec Mixers en Voortstuwers kunnen uitgerust met een 2 of 3-blads propeller in gecoat staal of RVS (AISI 316) en geleide/ophaal beugel.

De combinatie van verschillende propellers, toerental en vermogen maakt deze machines geschikt voor elk type en grootte tank.
www.hydrotec-int.nl tel. 035-6244505 [email protected]

Geschreven door

Hydrotec International b.v.

Hydrotec International b.v. is uw specialist voor centrifugaal- en verdringerpompen. Eerlijk en duidelijk advies maakt Hydrotec een sterke partner voor elke technische dienst. Importeur van : – Standart enkel- en... Lees meer