In 2008 heeft Tetra Pak de Tetra Lactenso Aseptic productie oplossingen geïntroduceerd voor de zuivel industrie. In mei 2010 is de innovatieve OneStep technologie voor witte UHT melk toegevoegd aan ons assortiment.
Recentelijk is de nieuwe generatie Tetra Therm Aseptic VTIS gelanceerd om het motto `More dairy output from less input` te versterken.
Wat is Tetra Therm Aseptic VTIS?
Een procédé voor continu UHT behandeling door middel van directe verhitting. Dankzij onmiddelijke verwarming en koeling vermindert het de thermische impact op het product en behoort premium kwaliteit tot de mogelijkheden.
Deze unit is geschikt voor warmtegevoelige producten zoals melk, verrijkte melk, room, roomijs mix, zuivel dessert en soja melk producten.
De voordelen van deze nieuwe unit zijn:
– Vermindering van de productverliezen tot 40% in vergelijking met de actuele industriële standaard;
– Premium product kwaliteit;
– Langere running time, tot 60 uur;
– Hoogste operationele efficiëntie van de UHT systemen op de markt.
Wilt u meer weten over hoe de Tetra Therm Aseptic VTIS werkt en wat de mogelijkheden zijn, aarzel niet contact met ons op te nemen.