Vanwege de blijvende toestroom van nieuwe exposanten is de beursvloer van FoodTech 2011 voor de 2e keer uitgebreid. FoodTech vindt plaats op 25 en 26 mei in Autotron Rosmalen. Het variërende randprogramma wordt dit jaar verzorgd door o.a. branchevereniging NVC ‘Nederlands Verpakkingscentrum’ en NVDO ‘Nederlandse vereniging voor doelmatig onderhoud’ die actuele thema’s uit de voedingsmiddelenindustrie presenteren.
De teller voor FoodTech staat op dit moment op 150 exposanten die een zeer gevarieerd aanbod ten toon stellen. KIM Nederland B.V. zal tijdens de vakbeurs hoogwaardige isolatieoplossingen op het gebied van geconditioneerde ruimten, koel- en vriescellen presenteren. Diverse exposanten zullen u kennis laten maken met de nieuwste innovaties en producten:
·Verstegen, gebruikt natuurlijke smaakversterkers voor nieuwe concepten en smaken voor kruiden- en specerijen.
·Gea Process Engineering, project oplossingen voor turn-key vloeistof- en poederprocessen.
·Promens, toonaangevende wereldwijde innovator en producent van kunststofverpakkingen in levensmiddelen systemen.
·DMN Westinghouse, ontwerpen en vervaardigen doseersluizen, wisselkleppen en overige verwante componenten voor de voedselindustrie.
FoodTech werkt samen met HAS Hogeschool aan een innovatief kennisplein met een interessant progamma dat o.a. bestaat uit ‘het ondernemerscafé’ waar u terecht kunt met al uw vragen over ondernemen en ‘de Food Design Experience’, studenten van de opleiding Food & Innovation van de HAS Hogeschool Den Bosch presenteren hier hun meest innovatieve foodproduct.
Kortom FoodTech creëert een platform voor ‘gewoon zaken doen’.
Exposeren?
Op FoodTech staat ‘gewoon zaken doen’ centraal in een ontspannen en relaxte atmosfeer voor zowel exposant als bezoeker!
Exposanten melden zich aan bij Merel Meerman- Sales Executive, zie links hieronder.