Verschillende dichtheden en viscositeiten van het product, element keuze, daarmee samenhangende tipsnelheden en Reynold’s getallen, langzaam of snellopende roerders, positionering van de roerder en het al dan niet toepassen van baffles. Wat gebeurt er nu precies in een vat?
Dat willen wij u graag laten zien aan de hand van onze nieuwste video’s op het videokanaal VIMEO in hoge resolutie en op YouTube.
Jongia Mixing Technology heeft meer dan 75 jaar ervaring als roer- en mengspecialist. Tot onze klantenkring behoren toonaangevende bedrijven uit de voedingsmiddelen- en chemische industrie.
Naast expertise beschikt Jongia over een volledig uitgerust R&D en testcentrum. Met behulp van onze testfaciliteiten op schaal kunnen we de mengtechnieken van onze klanten optimaliseren, zodat de best mogelijke resultaten kunnen worden gegarandeerd. Nieuwe technologieën, waarvoor innovatieve apparatuur benodigd is, worden ook getest in ons laboratorium.
Heeft u vragen over de video’s? Neem dan contact met Jongia op