Header visual of : Voor iedereen !! Roadshow, Museum en Innovatie centrum

Voor iedereen !! Roadshow, Museum en Innovatie centrum

icon.calendar.dark
1 juni 2023
Laatste wijziging: 10 mei 2023

Meldt u gratis aan! Roadshow, Innovatie centrum en Ebora Museum!

Donderdag 1 juni 2023 van 9:00-16:00 uur staat de Georg Fischer Roadshow bij Ebora Process Automation ingericht met allerlei meet- en regelsystemen en (automatische) afsluiters.

In 2 uur tijd vertellen wij u alles wat u moet weten hoe Industrial Internet of Things het mogelijk maakt om verschillende systemen, machines en sensoren met elkaar te laten verbinden. Dit is essentieel in smart factories en industrie 4.0 waarin verschillende systemen binnen het productieproces met elkaar communiceren en automatisch de productie uitvoeren. Vrijblijvend en zonder kosten natuurlijk!

Hoe kun je industriƫle processen optimaliseren met IIoT? Kun je kosten
besparen en de veiligheid vergroten met IIoT? IIoT en voorspellend onderhoud, hoe werkt dat precies? Allemaal vragen waar wij graag en antwoord op geven tijdens onze “Roadshow Automation around the pipe”.

Bezoek het Ebora Museum

Naast de Roadshow van GF kunt u deze dag ook gratis het Ebora Museum bezoeken, welke eenmalig nagenoeg al haar stukken uit de oude doos tentoonstelt.
Het Ebora museum is ook interessant voor mensen die van Radio of luchtvaart geschiedenis houden. Van bouwtekeningen van propellers tot aan logboeken van de Graf Zeppelin zijn dan eenmalig te zien.

Het Ebora Innovatie Centrum

Natuurlijk krijgt u dan ook een rondleiding door onze vaste opstelling meet en regeltechniek in het innovatiecentrum van Ebora.
Onze demowand bevat een PVC-leidingsysteem met pompen en een PLC-besturing met daarin diverse kleppen, instrumentatie en besturingen. Met deze wand kunnen we een PID gestuurd debietregelsysteem maken, een mengregelsysteem, batchregeling of regeling op niveau, de pH regelen door middel van twee doseerpompen, geleidbaarheid regelen of een drukregeling maken.

In het innovation center willen we ook graag door middel van demo-opstellingen laten zien wat het verschil is tussen goed en fout bij het toepassen van de producten in de applicatie.

Ebora organiseert kennissessies in het innovatiecentrum. We nodigen de specialisten van de fabriek uit die onze medewerkers, klanten en eventueel opleidingsinstituten een technische training geven. Niet alleen op productniveau, maar vooral op de gebruikte technologieƫn.

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer