In deze 1-daagse cursus worden de basisprincipes behandeld voor voedselveilig produceren. U krijgt in korte tijd een totaaloverzicht van de kritische punten van een productielijn.
Doelstelling:
Begrip noodzaak hygiënisch ontwerp (reinigbaarheid tot op microbieel niveau)
Herkennen, signaleren en doorgeven van niet-hygiënische situaties, die kunnen leiden tot een (na)besmetting
Plaats: Aristo, Utrecht
Datum: maandag 12 juni 2023
Tijd: 09.00 – 17.00
Kosten: € 795,- (excl. btw); € 962,- (incl. btw)
Docent: Ir. Wouter Burggraaf, geautoriseerde EHEDG trainer
Bedrijven die aangesloten zijn bij OOM of OTIB komen mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten. Voor meer informatie zie www.oom.nl, resp. wij-techniek.nl.
Deze cursus komt in aanmerking voor het STAP-budget en is kosteloos bij toekenning van het UWV.
Overzicht onderwerpen:
1. Wet- en regelgeving
2. Risicoanalyse (C/F/M) gerelateerd aan apparatuur
3. Reiniging – tot welk niveau / -middelen / -methoden / -detectie
4. Basisbeginselen hygiënisch ontwerpen
5. Hygiënisch gebouw
Voor nadere informatie van behandelde onderwerpen zie onze site.