Header visual of : Hygiënisch ontw. – principes

Hygiënisch ontw. – principes

icon.calendar.dark
12 juni 2023

In deze 1-daagse cursus worden de basisprincipes behandeld voor voedselveilig produceren. U krijgt in korte tijd een totaaloverzicht van de kritische punten van een productielijn.

Doelstelling:
Begrip noodzaak hygiënisch ontwerp (reinigbaarheid tot op microbieel niveau)
Herkennen, signaleren en doorgeven van niet-hygiënische situaties, die kunnen leiden tot een (na)besmetting

Plaats: Aristo, Utrecht
Datum: maandag 12 juni 2023
Tijd: 09.00 – 17.00
Kosten: € 795,- (excl. btw); € 962,- (incl. btw)
Docent: Ir. Wouter Burggraaf, geautoriseerde EHEDG trainer

Bedrijven die aangesloten zijn bij OOM of OTIB komen mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten. Voor meer informatie zie www.oom.nl, resp. wij-techniek.nl.

Deze cursus komt in aanmerking voor het STAP-budget en is kosteloos bij toekenning van het UWV.

Overzicht onderwerpen:
1. Wet- en regelgeving
2. Risicoanalyse (C/F/M) gerelateerd aan apparatuur
3. Reiniging – tot welk niveau / -middelen / -methoden / -detectie
4. Basisbeginselen hygiënisch ontwerpen
5. Hygiënisch gebouw

Voor nadere informatie van behandelde onderwerpen zie onze site.

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer