In deze 1-daagse cursus worden de basisprincipes behandeld voor voedselveilig produceren. U krijgt in korte tijd een totaaloverzicht van de kritische punten van een productielijn. Doelstelling: Begrip noodzaak hygiënisch ontwerp (reinigbaarheid tot op microbieel niveau) Herkennen, signaleren en doorgeven van niet-hygiënische situaties, die kunnen leiden tot een (na)besmetting Plaats: Aristo, Utrecht Datum: maandag 12 juni 2023 Tijd: 09.00 – 17.00 Kosten: € 795,- (excl. btw); € 962,- (incl. btw) Docent: Ir. Wouter Burggraaf, geautoriseerde EHEDG trainer Bedrijven die aangesloten zijn bij OOM of OTIB komen mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten. Voor meer informatie zie www.oom.nl, resp. wij-techniek.nl. Deze cursus komt in aanmerking voor het STAP-budget en is kosteloos bij toekenning van het UWV. Overzicht onderwerpen: 1. Wet- en regelgeving 2. Risicoanalyse (C/F/M) gerelateerd aan apparatuur 3. Reiniging – tot welk niveau / -middelen / -methoden / -detectie 4. Basisbeginselen hygiënisch ontwerpen 5. Hygiënisch gebouw Voor nadere informatie van behandelde onderwerpen zie onze site.