Spin Pompen beste Mouvex distributeur

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Spin Pompen beste Mouvex distributeur

Spin Pompen heeft onlangs de Award voor de “Best Mouvex distributor 2015 for Northern Europe” ontvangen van PSG (Pump Solutions Group), waar Mouvex, de toonaangevende fabrikant van oscillerende zuigerpompen, onderdeel van is.

Met deze prijs beloont de fabrikant Mouvex elk jaar de Noord-Europese distributeur die de hoogste omzetgroei en de meest dynamische marktbenadering heeft getoond. Emile Koster, directeur van Spin Pompen B.V., ontving de Award op 19 januari jl. bij het hoofdkantoor van Spin Pompen in Assen, van de heer Philippe Leguay, Regional Sales Manager Northern Europe van de PSG groep.

“Deze prijs is meer dan een beloning voor de sterkste omzetgroei in Noord-Europa”, aldus Philippe Leguay. “We hebben deze Award aan Spin Pompen uitgereikt omdat deze distributeur proactief is en altijd bereid is om, niet alleen met gebruikers, maar ook met ons als fabrikant mee te denken om tot de beste oplossingen te komen. Ook waarderen we de inzet van Spin Pompen binnen de internationale Mouvex Community. Door het delen van ervaringen, marktkennis en success-stories met andere Mouvex distributeurs heeft Spin Pompen zeker bijgedragen aan het wereldwijde succes van Mouvex in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie in 2015.”

Emile Koster reageerde enthousiast op de uitreiking van de Mouvex Award. “Ik ben heel trots op de resultaten, die Spin Pompen het afgelopen jaar heeft bereikt met Mouvex pompen in zowel Nederland als België. Deze Award bevestigt dat onze strategie van specialisatie in hygiënische toepassingen en ons vergaande serviceniveau heel goed passen bij de actuele behoeftes van voedingsmiddelenproducenten. Ook bewijst de in 2015 behaalde groei dat het marktpotentieel voor Mouvex pompen nog heel groot is. De vele unieke voordelen van dit werkingsprincipe, en vooral de mogelijkheid om het verlies van kostbaar restproduct in leidingen te verminderen, bieden zeer goede perspectieven voor Mouvex in de Nederlandse en Belgische voedingsmiddelenindustrie.”

Spin Pompen
Spin Pompen is de specialist op het gebied van hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelenindustrie, cosmetische en farmaceutische industrie. Het bedrijf heeft sinds 2013 de exclusieve vertegenwoordiging van de Mouvex oscillerende zuigerpompen voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie in Nederland. In 2015 heeft Spin Pompen ook de exclusieve verkooprechten voor de Mouvex pompen gekregen voor hygiënische toepassingen in België, waar Spin Pompen vorig jaar een verkoopkantoor in Antwerpen heeft geopend.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Spin Pompen beste Mouvex distributeur

Spin Pompen B.V.

Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau... Lees meer