Naast advies, levering en onderhoud van pompen kunt u bij Inventflow terecht voor pompoplossingen op maat. Denk hierbij aan mobiele pompskids, die volledig naar wens ontworpen en gebouwd worden door onze engineers.

Op bovenstaande foto ziet u één van de drie recent gebouwde mobiele pompskids voorzien van DEPA membraanpompen, welke onderdeel uitmaken van een grootschalig buitenlands project. De pompen zullen ingezet worden in diverse onderdelen van het productieproces van cellulose-ethanol.

De voordelen

Mobiele pompskids zijn inzetbaar voor de meest diverse doeleinden, zoals het verpompen van allerlei vloeistoffen, CIP/SIP reiniging en bij uitval van pompen in uw proces. Ze bieden daarmee enorm veel gebruiksgemak en flexibiliteit. Onze skids worden uitvoerig getest om optimale prestaties te garanderen en volledig gebruiksklaar geleverd. Unieke voordelen van DEPA membraanpompen In de beschreven pompskids zijn DEPA membraanpompen toegepast. Lees hier wat juist deze pompen uiterst geschikt maakt voor een mobiele opstelling: -Subtiele behandeling van vloeistoffen en viskeuze producten -Minimaal onderhoud door weinig slijtende onderdelen -Uiterst geschikt voor abrasieve en stroperige media, shear gevoelige media en media met vaste delen -Mag onbeperkt drooglopen -Geen mechanical seals -Corrosiebestendige constructie -Snelle en eenvoudige demontage -DEPA serie L: CIP (Clean In Place) en SIP (Sterilize In Place)

Geschreven door
Maatwerkpompenmobiele pompskids,