Emre Kaya 10e Plantmanager of the Year

Laatste wijziging: 8 mei 2023

Vorige week werd de tiende Plant Manager of the Year-award uitgereikt aan Emre Kaya, site-director van het bedrijf Organik Kimya in Rotterdam. Het van oorsprong Turkse bedrijf moest bij de start tien jaar geleden even wennen aan de Nederlandse bedrijfscultuur. Maar inmiddels zijn heel veel stappen gemaakt en streeft het naar de titel best-in-class.
Kaya: ”We staan als bedrijf voor duurzame groei en een goede organisatie. Wij investeren in onze mensen en onze veiligheid. Wij doen alles samen om te zorgen dat de medewerkers tevreden zijn met de organisatie. Daar zet ik me voor in met passie. Ik wil laten zien dat je in de Rotterdamse haven kunt groeien en dat op zo’n manier kunt doen dat je bedrijf veilig is en je medewerkers ook tevreden zijn.” Daar krijgt Kaya als winnaar nu een jaar de tijd voor.
Ook zijn collega-genomineerden, Henk Veldink, sitemanager van Hexion in Pernis en Roelof van Wijk (50), site director bij Avebe in Foxhol toonden zich vereerd.
Veldink benadrukt dat de hele site meewerkt aan verbeteringen en dat door de toegevoegde waarde er van helder te maken, iedereen makkelijker meegaat in de verbeteringen.
Bij Avebe creëren een betere relatie met de medewerkers maar zeker ook die met de buren, de inwoners van Foxhol, een positievere sfeer op de site.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark