Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

17-05-2018

Oplossingen voor de procesindustrie in Virtual Reality

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

 
VR op Industrial Processing
VR op Industrial Processing

In de voedingsmiddelen, (petro)chemie en andere procesindustrieŽn is het een constante uitdaging om verbeteringen in het productieproces te realiseren. Welke (nieuwe) componenten, producten, machines en installaties zijn er op de markt? In het project Experiencing Solutions op de Industrial Processing beurs (2-5 oktober 2018 in de Jaarbeurs Utrecht) kunnen bezoekers laagdrempelig probleemoplossende technieken ervaren in Virtual Reality en bovendien met deskundigen daarover van gedachten wisselen.

In de virtuele industriŽle omgeving bevinden zich een filtratiesysteem, afvulmachine, compressor en een totale installatie (voor de voedingsmiddelenindustrie). Met ieder onderdeel kunt u de interactie aangaan en de voordelen ervaren wat deze producten en systemen voor het proces opleveren. Het VR-project wordt mogelijk gemaakt door Aerzen Nederland B.V., Gronfa Procestechniek B.V., HiFlux Filtration en Tetra Pak Processing Systems B.V.

U kunt zich aanmelden in de registratiemodule om mee te doen met het project en de VR-bril tijdens de beurs Industrial Processing op te zetten.

  Kort nieuws Geplaatst: 17-05-2018       Getoond: 131x  

Meer informatie

Registreer nu voor een gratis bezoek aan de beurs
  ► Registreer nu voor een gratis bezoek aan de beurs

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .