Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

05-04-2018

Process Analytical Technology voor upstream proces

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

pH sensor CPS171D

 
Memosens CPS171D in fermentor
Memosens CPS171D kalibratie in lab

Endress+Hauser ontwikkelt en produceert een lijn van PAT (process analytical technology) geschikt voor het upstream en downstream bioproces. Een belangrijk kenmerk van de PAT is de bruikbaarheid die over het hele life-cycle-proces zowel in de ontwikkelingsfase als in de industriŽle productiefase wordt aangeboden.
De Memosens CPS171D sensor is een van de PAT beschikbare technologieŽn.

Memosens CPS171D pH sensor
De pH sensor is speciaal ontworpen om in biofermentatieapplicaties te gebruiken en die - batch na batch Ė nauwkeurigheid, lineariteit en reproduceerbaarheid garandeert.
De Memosens CPS171D wordt, vergeleken met andere pH sensoren, minder beÔnvloed wat betreft zware processtappen zoals Cleaning In Place (CIP), Sterilization In Place (SIP) of autoclavering. De verbetering is bereikt dankzij het gebruik van de
nieuwe glasbol, gecombineerd met een gespecialiseerde referentiegel die overigens niet verkleurt, en een keramisch diafragma met kleine poriŽngrootte die binnendringen van micro-organismen voorkomt. De elementcombinatie zorgt ervoor dat de sensor meer weerstand heeft tegen chemische en thermische procescondities. Er is geen galvanischeverbinding tussen de sensor en de kabel (Memosens connector technologie) daarmee zijn de problemen van elektromagnetische interferenties, vocht en defecte bekabeling opgelost.

Kalibratie in GxP omgeving
Bovendien staat de Memosenstechnologie eenvoudig kalibreren in de laboratoria of werkplaats met het gebruik van Memobase Plus CYZ71D software toe. De software ondersteunt de complete lifecycle van elke sensor, dit is een duidelijk voordeel in een GLP/GMP-werkomgeving.

Contact: Tomaso Della Vedova

  Kort nieuws Geplaatst: 05-04-2018       Getoond: 188x  

Meer informatie

Externe link
  ► Externe link
Reageer per email
  ► Reageer per email

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .