Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

05-02-2018

Nieuwe flowsensor van Jumo

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Speciaal voor hygiŽnische toepassingen in de voedingsmiddelenen- farmaceutische industrie

Betrouwbare kwaliteit voor hygiŽnische toepassingen met JUMO flowTRANS MAG sensoren

Betrouwbare kwaliteit voor hygiŽnische toepassingen met JUMO flowTRANS MAG sensoren

De magnetisch-inductieve flowmeter Jumo flowTrans Mag H01 werd speciaal voor de hygiŽnische toepassingen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie ontwikkeld en is in talrijke nominale waarden leverbaar.

De magnetisch-inductieve flowmeting behoort wereldwijd tot een van de meest bekende meetmethoden. De meting overtuigt door haar uitgebreide inzet mogelijkheden, de hoge meetnauwkeurigheid en een eenvoudige ingebruikname van het instrument.

De Jumo flowTrans Mag H01 is speciaal voor hygiŽnische toepassingen ontwikkeld en is leverbaar met een nominale diameter van DN 3 tot DN 100. De minimale geleidbaarheid van het meetmedium moet groter dan 5 ĶS/cm zijn, de maximale temperatuur is 130 įC. De beschermklasse is IP67 of IP68 en het apparaat is als compacte uitvoering of met gescheiden meetomvormer verkrijgbaar.

Als variabele procesaansluiting is het volgende mogelijk: laseinden, schroefkoppeling, Tri-Clamp of tussenflens. Een speciale lasmal vergemakkelijkt een correcte montage van het lasarmatuur. De coating van de flowmeter is standaard uitgevoerd in PFA. Deze werkstof is voor bijzonder hoge temperaturen geschikt, is vacuumvast en onderscheidt zich door de bijzonder goede chemische bestendigheid.

De eenvoudige en comfortabele configuratie geschiedt ofwel direct op het apparaat of met behulp van een PC software programma. De meetomvormer herkent de sensor automatisch en wanneer de hulp energie is ingeschakeld worden de gegevens uit de SensorMemory automatisch geladen. De apparatuur wordt bediend via een vrij configureerbaar display met achtergrond verlichting. Met behulp van de geÔntegreerde diagnose-functies kunnen de functiebekwaamheid van de meetomvormerelektronica en de sensoren, evenals de bedrijfscondities bewaakt worden.

  Kort nieuws Geplaatst: 05-02-2018       Getoond: 383x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .