Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

28-11-2017

Samson neemt SED over

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Samson neemt SED over

Op 7 september 2017 is het gespecialiseerde ventielbedrijf SED Flow Control GmbH met het hoofdkantoor in Bad Rappenau, Duitsland bij Samson aangesloten. Dankzij deze overname verbreedt Samson haar productprogramma met name in de farmaceutische-, biotech-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Toonaangevende rol
De aankoop van SED versterkt de toonaangevende rol van Samson in de farmaceutische- en biotechsector en geeft wederom een impuls aan productieautomatisering op basis van de slimme, netwerkventieltechnologie van Samson, aldus dr. Andreas Widl, CEO van Samson.

Productassortiment
Circa 100 hoogopgeleide medewerkers van SED zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van metalen en kunststof membraanventielen voor aseptische toepassingen. Verder levert SED membraanventielen voor industriŽle toepassingen. Het assortiment omvat naast ventielen ook klepstandstellers, magneetventielen, signaaltransmitters en flowmeters. Met de overname verschaft Samson sed zich toegang tot een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk.

Productportfolio Samson
Samen met de gelieerde ondernemingen Air torque, Cera system, KT-Elektronik, Leusch, Ringo Valvulas, Pfeiffer, Samsomatic, SED, Starline en VETEC biedt Samson een zeer compleet productprogramma aan regelventielen en afsluiters voor de procesindustrie en machinebouw.

  Kort nieuws Geplaatst: 28-11-2017       Getoond: 579x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .