FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
28-11-2017  |  1155x
Deel dit bericht

Samson neemt SED over

Op 7 september 2017 is het gespecialiseerde ventielbedrijf SED Flow Control GmbH met het hoofdkantoor in Bad Rappenau, Duitsland bij Samson aangesloten. Dankzij deze overname verbreedt Samson haar productprogramma met name in de farmaceutische-, biotech-, voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Toonaangevende rol
De aankoop van SED versterkt de toonaangevende rol van Samson in de farmaceutische- en biotechsector en geeft wederom een impuls aan productieautomatisering op basis van de slimme, netwerkventieltechnologie van Samson, aldus dr. Andreas Widl, CEO van Samson.

Productassortiment
Circa 100 hoogopgeleide medewerkers van SED zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van metalen en kunststof membraanventielen voor aseptische toepassingen. Verder levert SED membraanventielen voor industriŽle toepassingen. Het assortiment omvat naast ventielen ook klepstandstellers, magneetventielen, signaaltransmitters en flowmeters. Met de overname verschaft Samson sed zich toegang tot een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk.

Productportfolio Samson
Samen met de gelieerde ondernemingen Air torque, Cera system, KT-Elektronik, Leusch, Ringo Valvulas, Pfeiffer, Samsomatic, SED, Starline en VETEC biedt Samson een zeer compleet productprogramma aan regelventielen en afsluiters voor de procesindustrie en machinebouw.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel