FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
12-10-2017  |  2020x
Deel dit bericht
Gratis Dwyer-catalogus 2018 nu beschikbaar bij Hitma

Gratis Dwyer-catalogus 2018 nu verkrijgbaar

De 2018-uitgave van de Dwyer-catalogus is vanaf nu verkrijgbaar bij Hitma Instrumentatie. Deze productcatalogus telt meer dan 500 pagina’s en bevat het complete meet- en regelassortiment van Dwyer Instruments.

Technische specificaties
Alle instrumenten in de catalogus zijn voorzien van duidelijke technische specificaties en maatschetsen. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan recente innovaties binnen het Dwyer-instrumentatiepakket. Bij veel producten zijn applicatievoorbeelden en technische informatie geplaatst. Ook bevat de catalogus een rubriek met technische handleidingen en referentietabellen.

Productcategorieën
Hitma Instrumentatie levert o.a. Dwyer-producten voor:
• druk
• temperatuur
• test & data
• luchtkwaliteit
• flow
• niveau
• procesbeheersing

Gratis Dwyer-catalogus aanvragen
De gratis Dwyer-catalogus kan worden aangevraagd via de website van HITMA Instrumentatie.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Hitma en Dwyer 50 jaar partners in meet- en regeltechniek
Hitma en Dwyer 50 jaar partners in meet- en regeltechniek
Sinds 1967 is Hitma Instrumentatie de vaste distributeur voor de meet- en regelinstrumenten van Dwyer Instruments in de Benelux. Het 50-jarig partnerschap is een mijlpaal waar beide bedrijven dit jaar bij stilstaan. 9 mei jongstleden kwam Bradley Chapmen, Managing Director UK office bij Dwyer Instruments, naar Hitma in Uithoorn om tijdens een feestelijke bijeenkomst met de overhandiging van een award de aftrap te geven voor het jubileumjaar. Sterke basis samenwerking In 1966 werd het eerste contact gelegd tussen Dwyer en Hitma. Vele gesprekken resulteerden op 25 april 1967 in een officieel partnerschap. Hun gedeelde visie over klantadvies op maat door technische specialisten en het bieden van betrouwbare producten en oplossingen, speelden daarbij een belangrijke rol. Na 50 jaar vormen deze aspecten nog steeds de sterke basis voor de samenwerking tussen beide bedrijven. Jubileumacties Natuurlijk delen ook de klanten van Hitma Instrumentatie in de feestvreugde.
09-05-2017  |  1615x  |  Kort nieuws  | 
High accuracy Magnehelic, nieuwe Dwyer-drukverschilmeter  Verkrijgbaar bij Hitma Instrumentatie
High accuracy Magnehelic, nieuwe Dwyer-drukverschilmeter
Verkrijgbaar bij Hitma Instrumentatie Hitma Instrumentatie brengt de nieuwe drukverschilmeter van Dwyer op de markt. Dit instrument is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een verhoogde nauwkeurigheid noodzakelijk is, zoals in cleanrooms, ziekenhuizen of farmaceutische processen. De 2000-HA serie High Accuracy Magnehelic is 2 keer zo nauwkeurig als de standaard Magnehelic manometer. Mirrored scale overlay De schaalverdeling van de nieuwe drukverschilmeter is voorzien van een mirrored scale overlay. Dit is een spiegel op de schaal. Zo wordt een parallaxfout voorkomen. Deze afleesfouten ontstaat wanneer u niet recht voor het instrument staat. Met de spiegeluitlezing, moet het spiegelbeeld en de wijzer gelijk vallen. Op deze manier weet u dat de juiste meetwaarde wordt afgelezen. Vele accessoires Optioneel is de corrosiebestendige geborstelde RVS ring. Daarnaast heeft de Magnehelic nog vele andere montage-accessoires en montagebeugels heeft? Kalibratiecertificaat Naast de vele
14-09-2017  |  1439x  |  Kort nieuws  |   | 
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel