Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

09-10-2017

Pumps & Valves 2017, ook deze editie weer een succes

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Afgelopen 4 en 5 oktober vond de 4e editie plaats van Pumps & Valves in Rotterdam Ahoy

Pumps & Valves 2017, ook deze editie weer een succes

Meer dan 250 exposanten presenteerden hun innovaties en technologische oplossingen aan meer dan 3000 bezoekers als algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, onderhoudsmanagers, R&D managers en operationeel managers uit de olie & gas -, (petro) chemie -, metaal -, food & beverage en (proces) waterbehandeling industrie. Deze eindbeslissers van multinationals en kleinere bedrijven wisten ook dit jaar weer met specialistische vraagstukken hun weg naar de beurs te vinden.

Ook verschillende seminars wisten een hoop geïnteresseerden te boeien. Zo bracht onder andere Martijn van den Born van Holland Pomp Groep met zijn onderwerp ‘Europump project Ecodesign voor energiezuinige pompsystemen’ de luisteraar wat meer kennis over dit project bij.

Tevens schreven verschillende exposanten zich vooraf in voor de Innovations on Tour waarbij elke exposant in een korte presentatie van tien minuten zijn of haar productinnovatie toelichtte aan de passerende bezoekers in zijn of haar stand. Zo presenteerde onder andere Festo de Festo Motion Terminal VTEM, het eerste ventieleiland ter wereld dat door apps kan worden bestuurd. Hiflux presenteerde de AUTO-LINE® hygiënisch zelfreinigende vloeistof filters, waar gebruik van kan worden gemaakt in sectoren zoals zuivel, kaas, chocolade, honing, bier, suiker, en zetmeel.

Voor het eerst stond dit jaar de Meet & Analyse instrumentatie in de schijnwerpers. Dit omdat deze productgroep in hoog tempo innoveert. Bedrijven actief in deze instrumentatie presenteerden een zelfgekozen product in verschillende verlichte vitrines. Bezoekers passeerden gedurende hun bezoek deze vitrines en werden door middel van een kaartje bij het product verwezen naar desbetreffende stand voor meer informatie over het product. Zo kreeg de bezoeker een complete update in dit productsegment.

Verder was er dit jaar ook een raad en win actie waarbij bezoekers het gewicht van een grote afsluiter bij de ingang konden raden. De afsluiter woog maar liefst 673kg! Wanneer ze dit antwoord juist hadden geraden, kregen ze een speciaal biertje mee om thuis van de beurs na te kunnen genieten.

Pumps & Valves is inmiddels onderdeel van een ‘European Series’ met andere succesvolle edities in Antwerpen, Bilbao, Zürich en Dortmund. Met deze series kunnen leveranciers en producenten de verschillende nationale markten bereiken.

  Kort nieuws Geplaatst: 09-10-2017       Getoond: 533x  

Meer informatie

Pumps & Valves kijkt uit naar 21 en 22 maart 2018 in Antwerpen. Zien we u dan ook?
  ► Pumps & Valves kijkt uit naar 21 en 22 maart 2018 in Antwerpen. Zien we u dan ook?

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .