Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

13-06-2017

ASCO Controls verhuist naar Ede

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Naar de Emerson Automation Solutions faciliteit

ASCO Controls verhuist naar Ede

Met de verhuizing, die deze week plaatsvindt, worden alle activiteiten die voorheen in de fabriek in Scherpenzeel werden uitgevoerd, verplaatst naar de Emerson Automation Solutions faciliteit in Ede, ca. 12 km ten oosten van Scherpenzeel. De reden van de verhuizing is om het team van ASCO Controls BV te laten profiteren van de geavanceerde apparatuur en omvangrijke kantoor-, productie- en opslagcapaciteit die de locatie in Ede biedt. Daarmee kan de kwaliteit van de aan haar gewaardeerde klanten aangeboden service verder verbeterd worden..

Daarnaast zal het herplaatste team kunnen profiteren van de mogelijkheid om de middelen en expertise van de wereldwijde Emerson organisatie te benutten. Zij hebben vanaf heden direct toegang tot de knowhow en expertise van partners. Uiteindelijk zal de verhuizing leiden tot de verdere ontwikkeling en onderbouwing van het merk ASCO Controls BV binnen de Benelux.

De ASCO productenlijn, die wereldwijd wordt geproduceerd, omvat een breed programma ventielen, een uitgebreide selectie van persluchtbehandelingsapparatuur en een complete reeks besturingsproducten. Hieronder vallen magneetventielen, pneumatisch bediende ventielen, redundante besturingssystemen, ventieleilanden, cilinders, filters, drukregelaars en olievernevelaars.

  Kort nieuws Geplaatst: 13-06-2017       Getoond: 1199x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .