FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Expertise

Voeg uw bijdrage toe
Verwarmen (tracing)
Selecteer
Componenten, hulpmiddelen
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Frank Berg industrial supplies
Huikeshoven BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe of  

Productnieuws

Introductie PowerSHEAT carbonheating Carbonheating, een nieuwe verwarmingsmethodiek
Introductie PowerSHEAT carbonheating
Carbonheating, een nieuwe verwarmingsmethodiek Al vele decennia levert Huikeshoven oplossingen op basis van verwarmingskabels. Vaak als tracing, maar ook verwerkt in mantels, slangen en matten. In veel situaties zijn deze betrouwbare verwarmingskabels een goede oplossing. Soms wordt er echter wat meer verlangd van een verwarmingsproduct. Bijvoorbeeld een eenvoudigere verwerking, volledige integratie in een materiaal en een volledig gelijkmatig verdeeld verwarmingsoppervlak. We zijn er een aantal jaar mee bezig geweest, maar inmiddels kunnen wij met trots verkondigen dat we, samen met Lantor, de PowerSHEAT op de markt kunnen brengen. De PowerSHEAT is gebaseerd op een vlies, doordrongen met carbondeeltjes en voorzien van koperen geleiders. De verwarmingsmat kan volledig geïntegreerd worden in een composiet, waarbij geen risico op delaminiatie zal ontstaan. De warmteverdeling is volledig egaal verdeeld over het oppervlak. Hierdoor is het mogelijk zeer efficiënt aan het oppervlak van het product te kunnen verwarmen.
03-09-2015  |  4251x  |  Productnieuws  | 
Verwarming in de koeltechniek Voor alle situaties heeft Huikeshoven geschikte oplossingen
Verwarming in de koeltechniek
Voor alle situaties heeft Huikeshoven geschikte oplossingen In de koel- en vriestechniek wordt elektrische verwarming op gevarieerde wijze ingezet. Zo wordt tracing toegepast in de profielen van deuren en om constructiedelen vorstvrij te houden. Vloerverwarming wordt zowel in het bereik van de deur toegepast om gladheid tegen te gaan, als in de ondervloer om de constructie tegen opvriezen te beschermen. Voor alle situaties heeft Huikeshoven geschikte oplossingen, vraag er naar bij onze engineers!
25-06-2015  |  3729x  |  Productnieuws  | 
ATEX verbindingssets voor ELP beschikbaar Constant-vermogenskabel in ATEX leverbaar
ATEX verbindingssets voor ELP beschikbaar
Constant-vermogenskabel in ATEX leverbaar Afgelopen jaar is de constant-vermogenskabel ELP/PFA opnieuw ontwikkeld. Deze verwarmingskabel is beschikbaar voor ATEX toepassingen. Inmiddels zijn ook de aansluitsets in een ATEX-uitvoering beschikbaar. De ELP/PFA is een parallelle verwarmingskabel die in het werk op de gewenste lengte afgekort kan worden. Het voordeel ten opzichte van zelflimiterende verwarmingskabels is het behoudt van vermogen bij hogere temperaturen. Ook is er geen sprake van hoge inschakelstromen, wat de elektrische installatie eenvoudiger maakt als het om grotere lengtes gaat. Er is gekozen voor een soepele PFA (teflon) mantel, wat de aanleg van de verwarmingskabel makkelijker maakt dan de bekende zelf limiterende verwarmingskabels. Wel is het noodzakelijk de tracing thermostatisch te regelen. Dit is uit energetisch oogpunt echter ook het geval bij andere soorten verwarmingskabels. Huikeshoven biedt hiervoor een breed programma regelaars, zowel in ATEX als in niet-ATEX uitvoering.
07-04-2014  |  3934x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel