FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Expertise

Voeg uw bijdrage toe
Mengers, mixers
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Eskens Tinting Solutions & Eskens Process Solutions Groeipotentie bij preventief onderhoud
Eskens Tinting Solutions & Eskens Process Solutions
Groeipotentie bij preventief onderhoud Eskens bestaat al sinds 1898 en dankt zijn naam aan de oprichter, legt mede-eigenaar en technisch directeur Joost Poot uit. In de hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn werken in totaal zo’n 35 mensen. Vanwege vele ontwikkelingen en snelle groei heeft Eskens in Nederland de twee divisies (procesmachines en kleurenmengmachines, schudders en mixers) een eigen entiteit gegeven: Eskens Process Solutions BV en Eskens Tinting Solutions BV, gezamenlijk vallend onder de Eskens Groep BV.
Fluids Processing Benelux 2014-4, p.54
Kunststof slijtlagen ter plekke mixen voor het aanbrengen Twee vaste en twee vloeistoffen op gewicht gemengd
Kunststof slijtlagen ter plekke mixen voor het aanbrengen
Twee vaste en twee vloeistoffen op gewicht gemengd De kracht van Bolidt is het ontwikkelen, produceren en toepassen van thermohardende kunststoffen. Hun kunststofsystemen vinden toepassing in naadloze en vloeistofdichte industriële vloeren, scheepsdekken, slijtlagen in de wegen- en utiliteitsbouw, sportvloeren en wandafwerkingen. Voor het aanbrengen ontwikkelde het bedrijf een machine waarin ter plekke vaste- en vloeistoffen worden gewogen en gemixt.
Fluids Processing Benelux 2014-4, p.52
Hygiënisch mixen en natmalen van ingrediënten Reduceer kosten en verbeter de kwaliteit
Hygiënisch mixen en natmalen van ingrediënten
Reduceer kosten en verbeter de kwaliteit Admix is sinds 1989 fabrikant van hygiënische mixers en natmaalmachines in de Verenigde Staten. Het bedrijf maakte vooral naam door processen te optimaliseren met hoogwaardige mixmachines en -systemen. Delta-P Hygienic Process Equipment vertegenwoordigt Admix sinds 2013 in de Benelux en in het midden en westen van Duitsland. Bij een van de grote Amerikaanse klanten worden jaarlijks miljoenen tonnen tomatenpasta geproduceerd als ingrediënt voor in bijvoorbeeld ketchup, pizza en pastasaus, soep, dressings, dranken, BBQ-sausen en salsa. Dirk Jan Elmendorp, directeur bij Delta-P legt uit hoe zij bij dat proces hun klant adviseren.
Fluids Processing Benelux 2014-2, p.24
Meer items
Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Altermij - De Gouwe bvFrank Berg industrial suppliesGronfa Procestechniek BVJ-Tec Material Handling
JME Technische Handelsonderneming BVJongerius B.V. Jongia Mixing TechnologySpin Pompen BV
Suurmond BVTyphoon Roertechniek B.V.WAM Holland BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe of  

Productnieuws

IBC container roerwerken, mixers & mengers Mixen in IBC containers met Vortex Technology®
IBC container roerwerken, mixers & mengers
Mixen in IBC containers met Vortex Technology® IBC container roerwerken, mixers & mengers Mixen in IBC containers met Vortex Technology® Roerwerken voor het homogeniseren- het in suspensie houden- en oplossen van vloeistoffen in IBC containers en vaten. Frank Berg industrial supplies levert diverse elektrische en pneumatische (ATEX gecertificeerde) roerwerken. VORTEX Technology® zorgt ervoor dat de vloeistof van de bodem af omhoog in een vortex wordt gezogen waardoor uw product goed homogeen wordt gemengd, zonder klonters en voorkomt dat substanties uitzakken naar de bodem van uw IBC container of vat. De IBC mixers zijn ”Plug-and-Play” wat inhoudt dat men direct aan de slag kan. Het robuuste RVS frame wordt op de IBC tank geplaatst en stevig vast geklikt met de fixatiehendels. Er zijn roerwerken leverbaar voor waterige viscositeiten maar ook roerwerken geschikt voor het zware werk voor vloeistoffen met zeer hoge viscositeit. De roerwerken kunnen naar wens worden uitgebreid met een Variabele snelheidsregelaar,
07-10-2017  |  3607x  |  Productnieuws  |   | 
Laboratorium roerwerk / Lab menger op perslucht Pneumatische mixer voor laboratorium toepassingen
Laboratorium roerwerk / Lab menger op perslucht
Pneumatische mixer voor laboratorium toepassingen Pneumatische mixer voor laboratorium toepassingen Deze kleine laboratorium menger is geschikt voor het mengen, homogeniseren of in suspensie brengen van vloeistoffen in Erlenmeyer cups, Bekerglazen en ander laboratorium glaswerk. Door middel van het statief kunt u de gewenste hoogte van het roerwerk instellen. Dit persluchtaangedreven roerwerk is leverbaar met en zonder ATEX certificering. Frank Berg industrial supplies
09-06-2017  |  2579x  |  Productnieuws  | 
Serie DCMX conische kunststof mengtank met roerwerk Kunststof mengvat in stalen frame bij Frank Berg
Serie DCMX conische kunststof mengtank met roerwerk
Kunststof mengvat in stalen frame bij Frank Berg Nieuw bij Frank Berg is serie DCMX, een conische mengtank van kunststof met een elektrisch roerwerk. De tanks hebben een een open top en een conische bodem met uitloop. De tank in contact met het medium is van kunststof, het frame kan worden uitgevoerd in staal of roestvaststaal. Optioneel uitgerust met wielen Leverbaar in capaciteiten van 70 liter tot 1900 liter. Zie onze website voor de complete lijst van capaciteiten.
02-06-2017  |  2998x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Asahi In-line mixer voor optimale menging Homogene menging zonder druk- of temperatuurverlies
Asahi In-line mixer voor optimale menging
Homogene menging zonder druk- of temperatuurverlies De Asahi AVTDM Mixer is een aandrijvingsloze lichtgewicht en ruimte besparende menger welke een homogene menging levert zonder druk- of temperatuurverlies. Door de ”3 in 1” constructie zijn verdere apparaten zoals tank en mengapparaat overbodig geworden. Door de in-line montage middels gewartelde flenzen is een makkelijke de- en montage bij onderhoud gewaarborgd. De Asahi AVTDM Mixer werkt zonder externe aandrijving waardoor een besparing op energie gerealiseerd wordt. Alle met het medium in contact staande delen zijn vervaardigd uit corrosie bestendige thermoplastics. Afmetingen van DN15 t/m DN100, druk PN10.
22-10-2015  |  3583x  |  Productbeschrijving  | 
De Lödige LDM dispersiemenger Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH en solids processing.
De Lödige LDM dispersiemenger
Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH en solids processing. Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH staat bekend om haar mengtechnieken in de solids processing. Voor de emulsie technologie in de range van semi-solid en pasteus heeft Lödige, in samenwerking met AC Serendip Ltd, de horizontale dispersiemenger LDM ontwikkeld. De minimale hoogte, gebaseerd op het horizontale design en goede reinigbaarheid, maken dat deze nieuwe machine veel voordelen biedt boven verticale systemen. Vele voordelen van de LDM dispersiemenger zijn: - Ontwerp volgens GMP richtlijnen - Homogeniseerelement voor high-shear en geschikt voor de kleinste verdeling. - Product recirculatie om zeker te zijn van het specifieke proces - Mixelementen aangepast voor de gewenste viscositeit, productgedrag en producteigenschappen. - Schrapers die vlak langs de wand draaien voor een optimaal proces. - Bedieningspaneel geïntegreerd in het machine huis (optie) - Constructie is geschikt voor vacuüm. Toepassingen: De Lödige LDM dispersiemenger wordt ingezet
16-04-2013  |  4310x  |  Productbeschrijving  | 
Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel