FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Expertise

Voeg uw bijdrage toe
Doseerpompen
Selecteer
Toepassingsgebied
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Bedu Pompen B.V.Bronkhorst Nederland BVDenis de Ploeg BVDGI Doedijns Equflow BV
ESI Technologies BVGröninger Cleaning Systems BVHethon Nederland BVHydrotec International b.v.Jongerius B.V.
KNF Verder BVMeurs Process BVProMinent Verder b.v.Spin Pompen BVSuurmond BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe of  

Productnieuws

Suurmond ontwikkelt testunit voor hars Voor onderzoek naar de stabiliteit van een bepaalde harssoort
Suurmond ontwikkelt testunit voor hars
Voor onderzoek naar de stabiliteit van een bepaalde harssoort Als wereldwijde speler op het vlak van het verwerken van industriële lijmen voor etikettering, investeert onze klant voortdurend in het verbeteren en optimaliseren van haar producten. Voor onderzoek naar de stabiliteit van een bepaalde harssoort informeerde het bedrijf bij Suurmond naar de mogelijkheden voor een testunit. Suurmond ontwikkelde deze vanaf scratch en leverde een gebruikersvriendelijk suurDOS® systeem dat zowel manueel, semi-automatisch als volledig automatisch kan draaien. Industriële lijmen voor etikettering worden binnen een zeer breed bereik toegepast; variërend van de lucht- en ruimtevaartindustrie tot aan de stickers die op levensmiddelen worden aangebracht. Rondpompen en doseren Voor de diverse lijmsoorten die het bedrijf verwerkt, wilde het bedrijf onderzoek doen naar de stabiliteit van de hierin toegepaste harsen. Speciaal voor dit onderzoek ontwikkelden de engineers van Suurmond een suurDOS® SINGLE installatie voor één vloeistof.
02-02-2018  |  1716x  |  Productnieuws  | 
Doseersysteem Dulcodos® universal Nieuw universeel doseersysteem
Doseersysteem Dulcodos® universal
Nieuw universeel doseersysteem Vloeibare chemicaliën worden comfortabel, voordelig en betrouwbaar gedoseerd Een optimale dosering staat of valt met de doseerpomp. Componenten als het leidingwerk, druk/overstort- ventielen en elektronica zorgen voor het betrouwbare bedrijf – zij zijn onmisbaar maar nauwelijks variabel. Daarom hebben wij het nieuwe doseersysteem Dulcodos® universal met deze standaarden geconfigureerd. Uw voordelen: lage kosten, snelle levering, eenvoudige inbedrijfstelling. Uiteraard ontvangt u ook hier een systeem op maat: Wilt u de magneetmembraandoseerpomp Beta® 4 of 5, delta® of gamma/ X? Wilt u het leidingwerk en afdichtingen van PP/FKM of van PVC/EPDM? En hebt u één of twee doseerpunten met één of twee pompen nodig? Het nieuwe ventielblok geeft ieder doseersysteem een overzichtelijke structuur. Voor de absolute bedrijfszekerheid is elk systeem uitgerust met twee overstortventielen, een lekbak met lekdetectie en een vat voor volumetrisch kalibreren voor een gecontroleerde dosering.
26-09-2016  |  3991x  |  Productnieuws  | 
Vernieuwde Dosys plunjerpomp van PCM Met 18 keer langere levensduur
Vernieuwde Dosys plunjerpomp van PCM
Met 18 keer langere levensduur Spin Pompen introduceert de nieuwe versie van de Dosys doseerpomp van de gerenommeerde pompenfabrikant PCM. De nieuwe Dosys pomp is speciaal ontwikkeld voor hygiënische doseertoepassingen in de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie. De pomp, die geschikt is voor CIP en SIP reiniging, kenmerkt zich door zijn hoge doseernauwkeurigheid en breed inzetgebied. Door zijn verbeterde design heeft de nieuwe Dosys pomp bovendien een nog langere levensduur en is eenvoudiger te onderhouden. De PCM Dosys plunjerpomp biedt een breed capaciteitbereik van 0,05 tot 2.654 cc per dosering en een maximale slagfrequentie van 80 per minuut. De pomp is geschikt voor drukken tot 20 bar. Een verbeterd design met langere levensduur De Dosys doseerpomp heeft een unieke gepatenteerde roterende klep. Het bedieningsmechanisme van deze klep is bij de nieuwe Dosys pomp verbeterd. Dit zorgt voor een hogere betrouwbaarheid en een ruim 18 keer langere levensduur (tot minimaal 36
24-06-2016  |  2542x  |  Productnieuws  | 
Laat meer zien
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel