FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
04-10-2017
Deel dit event
Soort: 4-daagse training
Duur: 4 dagen
Startdatum: 04-10-2017
Plaats: Amsterdam

Toegang: Betaald

IAM Diploma in Asset Management

4-daagse training

IAM Diploma in Asset Management | Zet de volgende stap als Asset Management expert | 4-daagse training + examen | 4, 11, 12, 30 oktober & 13 november 2017 | Amsterdam

Word IAM gediplomeerd voor Asset Management, naar internationale standaard. Zet de volgende stap in het professionaliseren van uw deskundigheid in Asset Management en toon uw expertise als advanced Asset Manager.

Als aanvulling op het IAM Certificaat wordt nu ook voor het eerst in Nederland het ‘Diploma in Asset Management’ aangeboden via het IAM.

IAM kwalificaties voor het ‘Diploma in Asset Management’

Het IAM heeft in 2013 naast het ‘Certificate in Asset Management’ ook het ‘Diploma in Asset Management’ geďntroduceerd. Het diploma is bedoeld voor professionals met behoorlijke ervaring in het Asset Management vakgebied. De door het IAM opgestelde kwalificaties voor het diploma zijn geavanceerder en gaan breder en dieper dan die voor het certificaat.

Deze vervolgtraining helpt u te voldoen aan de IAM-kwalificaties voor het ‘IAM Diploma in Asset Management’ en bereidt u voor op het examen ‘Advanced Asset Management’.

Let op: u kunt deze training alleen volgen als u het ‘IAM Certificate in Asset Management’ al heeft gehaald.

Wat is het IAM?

Het IAM is een internationale non-profit beroepsorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van de kennis en kunde in Asset Management van fysieke assets, onder professionals over de hele wereld. Zij is initiatiefnemer en verspreider van PAS 55 en heeft een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van ISO 55000. ISO 55000 is sinds begin 2014 de internationale standaard voor Asset Management.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel