FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Nieuws

Plaats uw bericht
Massadebietregelaar ongevoelig voor drukvariatie EL-FLOWģ Prestige nu met geÔntegreerde druksensor
Massadebietregelaar ongevoelig voor drukvariatie
EL-FLOWģ Prestige nu met geÔntegreerde druksensor De EL-FLOWģ Prestige, de nieuwste telg in het Bronkhorst-assortiment van massadebietmeters en -regelaars voor gassen, kan nu worden uitgerust met een geÔntegreerde druksensor. In combinatie met de sensortechnologie ďDifferential Temperature BalancingĒ en een ingebouwde gasdatabase met fysische eigenschappen compenseert het instrument automatisch voor een variŽrende inlaatdruk. Deze drukvariaties hebben daardoor geen invloed op de nauwkeurigheid en regelstabiliteit. Het systeem biedt een beter procesrendement voor de klant en er zijn geen extra onderdelen meer nodig voor regeling van de lijndruk. De EL-FLOWģ Prestige is geschikt voor meerdere gassen en bereiken. De gebruiker kan een keuze maken uit elk van de ingestelde gassen en het meetbereik afstellen binnen de grenswaarden van het apparaat. Verder kan het dynamisch gedrag van de massadebietregelaar op eenvoudige wijze ter plekke worden ingeregeld door de snelheidsparameters van het regelinstrument aan te passen.
15-08-2018  |  142x  |  Productnieuws  | 
Perslucht die uw product niet vervuild Voor veilig voedsel moet perslucht hygiŽnisch zijn
Perslucht die uw product niet vervuild
Voor veilig voedsel moet perslucht hygiŽnisch zijn Meestal zit het persluchtsysteem uit het zicht, in een hok achteraf, met de leidingen door de muur of in het plafond. De kwaliteit van de perslucht die in de buurt of zelfs in contact komt met uw product is echter afhankelijk van hoe schoon de ingenomen lucht is en of het systeem niet langzamerhand is vervuild met olie of biofilm. Het is niet alleen nodig dat het systeem technisch goed werkt en voldoende lucht op druk genereert, maar ook dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Wat de kritische plekken en factoren in een persluchtsysteem zijn, en hoe u kunt zorgen dat die de kwaliteit niet verminderen, staat in de praktijkrichtlijn HygiŽnische perslucht, die in een workshop op 19 september wordt gepresenteerd. Er zijn ook fabrikanten die onderdelen voor het persluchtsysteem laten zien.
09-08-2018  |  248x  |  Kort nieuws  | 
Inventflow nu ook uw partner voor Evoguard pompen en kleppen Hoogwaardige hygiŽnische pompen en kleppen
Inventflow nu ook uw partner voor Evoguard pompen en kleppen
Hoogwaardige hygiŽnische pompen en kleppen Inventflow kondigt met trots de nieuwe samenwerking met Evoguard aan! Als onderdeel van de Krones Group is Evoguard gespecialiseerd in de ontwikkelingen van hoogwaardige, innovatieve pompen en kleppen. Met deze uitbreiding van ons aanbod voorzien wij u van de meest vooraanstaande technologie op het gebied van pompen en kleppen binnen de hygiŽnische sector. Evoguard biedt een gepaste oplossing aan voor iedere uitdaging die uw productieproces met zich mee brengt. De pompen en kleppen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn zeer betrouwbaar binnen een continu proces. Voordelen en eigenschappen van Evoguard producten: - Innovatieve, high-performance technologie - Specifiek ontworpen pompen en kleppen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en aseptische toepassingen - Onderhoudsvriendelijk ontwerp - Zeer betrouwbare modulaire procescomponenten voor hygiŽnische toepassingen - Tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling van hygiŽnische procescomponenten
09-08-2018  |  262x  |  Kort nieuws  | 
Spin Pompen presenteert grootste EHEDG spindelpomp EHEDG gecertificeerde spindelpomp op  WOTS-Industrial Processing
Spin Pompen presenteert grootste EHEDG spindelpomp
EHEDG gecertificeerde spindelpomp op WOTS-Industrial Processing Tijdens de komende editie van de WOTS-Industrial Processing vakbeurs kunnen bezoekers op de stand van Spin Pompen (standnr. 9.A.039) een unieke spindelpomp komen ontdekken: de SLH-4G-6000. Deze pomp van de fabrikant Bornemann is de grootste en meest hygiŽnische EHEDG gecertificeerde spindelpomp die in de markt leverbaar is. De Bornemann SLH-4G-6000 spindelpomp biedt een maximaal debiet van maar liefst 300 m3/uur. Hierdoor is deze pomp de EHEDG gecertificeerde spindelpomp met de hoogste capaciteit. Een indrukwekkende pomp waar de bezoekers van de stand van Spin Pompen letterlijk en figuurlijk niet omheen kunnenÖ De SLH-4G-6000 serie maakt het mogelijk om de unieke eigenschappen van de spindelpomp in te zetten waar vloeistoffen op (zeer) hoge capaciteiten verpompt moeten worden en waar eerder vaak lobben- of excentrische wormpompen gebruikt werden. De Bornemann SLH-4G-6000 spindelpompen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor het verpompen van geconcentreerde vruchtensap,
09-08-2018  |  258x  |  Kort nieuws  | 
Emerson voltooit acquisitie Aventics Overeenkomst breidt het bereik van Emerson uit in de Fluid Automation
Emerson voltooit acquisitie Aventics
Overeenkomst breidt het bereik van Emerson uit in de Fluid Automation St. Louis, 17 juli 2018 - Emerson (NYSE: EMR) heeft vandaag bekendgemaakt dat het de aankoop van Aventics heeft voltooid, een wereldleider op het gebied van slimme pneumatica-technologieŽn voor toepassingen in de machine- en fabriekautomatisering. De acquisitie zal het bereik van het bedrijf in de groeiende fluid automation markt van $ 13 miljard aanzienlijk vergroten en de aanwezigheid van Emersonís automatiseringstechnologie in Europa verstevigen. Aventics is een sterke aanvulling op de mogelijkheden en oplossingen van Emerson op belangrijke discrete en hybride automatiseringsmarkten. De overname creŽert een van de breedste portfolioís van fluid control en pneumatische apparaten die detectie- en bewakingsmogelijkheden bevatten om de uptime en prestaties van systemen te verbeteren, de veiligheid te vergroten en het energieverbruik te optimaliseren. Aventics, met kantoren in Laatzen, Duitsland, heeft wereldwijd ca. 2.100 werknemers en vijf productielocaties.
08-08-2018  |  343x  |  Kort nieuws  | 
Flowrox pinch valve improves the reliability of lime control
Flowrox pinch valve improves the reliability of lime control

Dit bericht is alleen beschikbaar in het Engels
06-08-2018  |  165x  |  Kort nieuws  | 
Volgende 6 berichten
ARCHIEF
AUG
2018
JUL
2018
JUN
2018
MEI
2018
APR
2018
MRT
2018
FEB
2018
JAN
2018
DEC
2017
NOV
2017
OKT
2017
SEP
2017
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel