FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 01-02-2018
Metrohm Nederland BV
TEL: 085-3036460
FAX: 085-3036470
Bijdorpplein 13-15
NL-2992 LB   Barendrecht
Contact
085-3036464
Productspecialist Verkoop
Metrohm Nederland verkoopt al meer dan 50 jaar de producten van Metrohm AG, Cole Parmer en Masterflex, Socorex en Metrohm Process Analytics in Nederland.
De producten van Cole Parmer richten zich op zowel laboratoria en industrie. Met een leveringsprogramma van meer dan 40.000 artikelen het meest omvangrijke programma op de Nederlandse markt. De nadruk hierbij ligt op ’liquid handling’. De slangenpompen van Masterflex is de grootste en sterkst groeiende productgroep. Door wekelijkse zendingen vanuit Amerika worden korte levertijden gerealiseerd. De service van de producten wordt door Metrohm Nederland zelf verzorgd.
De missie van Metrohm Nederland is het streven naar een langdurige relatie met haar afnemers door het leveren van een optimale performance wat betreft diensten en distributie. De diensten richten zich op applicatiesupport, training en opleiding en technische service.
Merken
Masterflex,
Lees meer
Merken
Masterflex -
Producten, diensten
 Slangenpomp,
Lees meer
Producten, diensten
 Slangenpomp - pompkoppen, atex, OEM
Expertises
Pompen - Type, techniek - Slangenpompen
Laboratorium - Laboratorium-apparatuur

Productnieuws

L/S Digital Miniflex slangenpomp Zoekt u een kleine slangenpomp met doseerfuncties welke ook nog extern aan te sturen is?
L/S Digital Miniflex slangenpomp
Zoekt u een kleine slangenpomp met doseerfuncties welke ook nog extern aan te sturen is? Dan is de nieuwe L/S Digital Miniflex Masterflex slangenpomp voor u de beste keuze. Klein: Deze compacte pomp is slechts 23,9 x 14 x 15,7cm (diepte x breedte x hoogte) Slim: De L/S Digital Miniflex slangenpomp kan gekalibreerd verpompen en geeft daarbij het debiet in de gewenste aanduiding aan. U kunt nauwkeurig doseren met de copy dispense functie. De doseerinstelbaar is instelbaar. Bij het beëindigen van een dosering of reeks doseringen geeft de pomp een geluidsignaal. De pomp is volledig extern aan te sturen. Veilig: De L/S Digital Miniflex slangenpomp beschikt over een geïntegreerde pompkop met een ingebouwde beveiliging. De Miniflex pomp stopt met pompen wanneer de pompkop geopend wordt en kan pas weer gestart worden bij een gesloten pompkop. Twee versies verkrijgbaar: 07525-20 Miniflex pomp met pompkop voor 1 pompslang (L/S-13, L/S-14, L/S-16 en L/S-25) Instelbaar toerental: 0,1-300 rpm Instelbaar debiet: 0,004-315 ml/min per pompslang 07525-40
03-06-2016  |  2587x  | 
Masterflex modulaire en Washdown slangenpompen Uitbreiding Masterflex programma met modulaire en Washdown slangenpompen.
Masterflex modulaire en Washdown slangenpompen
Uitbreiding Masterflex programma met modulaire en Washdown slangenpompen. De modulaire modellen hebben als voordeel dat de controller, voor de bediening, eenvoudig geplaatst kan worden waar dit het beste uitkomt. De controller kan bijvoorbeeld buiten een zuurkast geplaatst worden om de werkruimte optimaal te benutten of buiten een geïsoleerde ruimte. De Washdown modellen bieden als extra voordeel dat ze een IP66 rating hebben en dus gebruikt kunnen worden in omgevingen waar extra bescherming nodig is of in omgevingen waar hygiënisch werken en schoonmaken en ontsmetten van machines vereist is. Dit laatste is meestal het geval in de voedingsindustrie en bij farmaceutische bedrijven. De basis en uitgebreide modellen verschillen vooral in de mogelijkheden. Met de basis modellen kunt u vloeistoffen nauwkeurig van A naar B verpompen en deze pompen zijn op een eenvoudige manier extern aan te sturen. De uitgebreide modellen beschikken over een groter toerentalbereik en geavanceerde pompprogramma’s zoals continue verpompen, gekalibreerd doseren,
06-02-2014  |  2581x  | 
Masterflex voegt C-FLEX® ULTRA  toe aan leveringsprogramma Ultra performance for ultrapure applications
Masterflex voegt C-FLEX® ULTRA toe aan leveringsprogramma
Ultra performance for ultrapure applications Gebruikt u nu C-FLEX® of Siliconen slangmateriaal? Dan bieden de nieuwe Masterflex C-FLEX® ULTRA pompslangen u duidelijk voordelen. Deze nieuwe slangformulering beschikt over een reeks van sterk verbeterde eigenschappen: -langere levensduur in een slangenpomp (tot 1400 uur continue bij 600 toeren/min en 1 bar) -thermisch “sealable en weldable” -zeer lage afgifte van deeltjes -lage proteïne binding -lagere permeabiliteit dan siliconen slangmateriaal -chemisch resistent tegen geconcentreerde zuren en basen -kan toegepast worden bij een temperatuur van -50 tot 110 graden Celcius -doorzichtig -voldoet aan: USP 24/NF19 Class VI, Meets USP-31 en EP 3.2.9, FDA 21 CFR 177.2600 en USDA C-flex Ultra is te steriliseren d.m.v. gamma straling of d.m.v. autoclaveren. De nieuwe Masterflex C-Flex Ultra pompslangen zijn in vele verschillende Masterflex slangmaten verkrijgbaar .
05-03-2012  |  2212x  | 
Laat meer zien
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel