FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 23-05-2018
Gpi Tanks & Process Equipment
TEL: +31 348 55 9800
FAX: +31 348 55 9801
Handelsweg 14
3411 NZ   Lopik
Contact
Website
www.gpi.nl
GPI is een all round toonaangevend producent van roestvaststalen tanks en procesapparatuur voor de Food, Farma, Chemie en de algemene opslagindustrie.
GPI engineerd en produceerd tanks van 5 liter tot 7000 M3 volledig in eigen beheer, tanks worden gefabriceerd op onze productie locaties in Lopik of op klantlocatie.
Voorbeelden van onze producten zijn; opslagtanks, poeder silo's, bunkers en hoppers, kookketels, reactoren, mengtanks, kristalisatoren, fermentoren, cip tanks, smeltketels, zandfilters.

Voor Solids én LiquidshandlingOntmoet ons op
Industrial Processing , 2 - 5 oktober 2018, Utrecht
Merken
Kelstream,
Lees meer
Merken
Kelstream - geschraapte warmte wisselaars
Producten, diensten
Opslagtank,
Lees meer
Producten, diensten
Opslagtank - mengtank, reactor, kookketel, kristallisator
Expertises
Opslagsystemen - Drukvaten - RVS drukvaten
Opslagsystemen - Tanks - Types, soorten - RVS tanks
Opslagsystemen - Tanks - Appendages, componenten - Roerwerken

Kort nieuws

Gpi tekent partnership met Sycamore Exclusief partnerschap  met Sycamore Process Engineering
Gpi tekent partnership met Sycamore
Exclusief partnerschap met Sycamore Process Engineering Gpi Tanks heeft een ​​exclusief partnerschap getekend met Sycamore Process Engineering om op te treden als agent voor tanks in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Sycamore is al een vertrouwde leverancier van procesapparatuur voor veel Gpi-klanten in de voedings- en drankenindustrie in het Verenigd Koninkrijk en kan nu een volledig assortiment tanks en vaten aanbieden naast hun eigen engineering-, productie- en serviceaanbod. “Als onderdeel van Gpi’s groeiplan waren we op zoek naar een gevestigde partner in de UK met vergelijkbare ambities in groei en waarden van kwaliteit en projectbetrokkenheid. Omdat we al veel internationale klanten en contacten in de voedings- en drankenindustrie deelden, was een verdere samenwerking tussen Sycamore en Gpi de logische volgende stap. “ Fred Boere, CEO Gpi Group Gpi streeft ernaar zijn omzet in het Verenigd Koninkrijk in de komende vijf jaar verder te vergroten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we lokaal voet
14-06-2018  |  092x  |   | 
Gpi bouwt on site demiwater opslagtank voor Dow Chemicals Een 3995 m3 demiwatertank op locatie in Terneuzen gebouwd
Gpi bouwt on site demiwater opslagtank voor Dow Chemicals
Een 3995 m3 demiwatertank op locatie in Terneuzen gebouwd Gpi heeft voor Dow Chemicals in Terneuzen een 3995m3 demiwatertank op locatie mogen bouwen volgens API650 richtlijnen. De vlakbodemtank is een opslagsilo voor de opslag van demiwater voor onze klant in de chemische sector. Het project omvat een tank met een inhoud van 3995 m³, een diameter van ruim 19 meter en een totale hoogte van ca. 18 meter. Het totale gewicht van de tank bedraagt 82.000 kg. Deze tank is op locatie bij onze klant in Terneuzen geproduceerd met behulp van met onze locatiebouwmachine. Onze unieke Coilbuilding machine werkt met behulp van een innovatief vijzelsysteem. De tank is vervaardigd uit het hoogwaardige Duplex 2205 materiaal met een 3.2 materiaal certificering. Dit betekent dat het materiaal door zowel de producent als door een onafhankelijke derde partij is gekeurd en daarmee voorzien is van onafhankelijke verificatie van de materiaalconformiteit. Daarnaast is de tank uitgevoerd met een self supporting domed roof geheel conform de
03-05-2018  |  356x  | 

Vacatures

Productnieuws

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel