Gardner Denver Nederland BV, Woerden

 

Info     Contact     Disclaimer     Privacy

 
FluidsProcessing.nl NIEUWSBRIEF
 
MAART 2017
 
 
 
 
 
 
 
 

Het laatste nieuws op het gebied van gassen en vloeistoffen


Nieuwsbrief FluidsProcessing.nl

We hopen u met deze nieuwsbrief van dienst te zijn. Wilt u deze echter niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze e-mail.
Uw relaties of collega's kunnen zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

 

Surplus Select  -  used machinery, Swifterbant

 
Het allerbeste alternatief voor optimale tankreiniging
 

Het allerbeste alternatief voor optimale tankreiniging

Scanjet is een toonaangevende fabrikant en ontwerper van tankreinigings-systemen. Het assortiment bestaat uit reinigingssystemen voor tanks in alle soorten en maten. Speciaal voor de food- en farma-industrie heeft Scanjet de BIO-serie ontwikkeld. Deze serie bestaat onder meer uit een reeks van roterende sproeikoppen gekenmerkt door optimaal Lees meer »
 

(Advertorial)

WRAS goedgekeurde  2/2 magneetafsluiters
 

WRAS goedgekeurde 2/2 magneetafsluiters

ASCO heeft haar reeks WRAS (Water Regulations Advisory Scheme) goedgekeurde direct werkende 2-weg serie 262 magneetafsluiters vergroot door haar aanbod voor drinkwater-toepassingen uit te breiden. Vanaf nu zijn deze leverbaar met een grote verscheidenheid aan pijpmaten, inclusief 1/8”, 1/4” en knelkoppeling waardoor u een grotere keuze heeft met korte levertijden (ASCO Express). De nieuwe serie 262 normaal gesloten versies hebben nu uitwisselbare AC Lees meer »
 
Brand in parkeergarage door ontplofte accu van e-bike
 

Brand in parkeergarage door ontplofte accu van e-bike

Een explosie van een accu van een elektrische fiets heeft op dinsdag 7 februari een grote brand veroorzaakt in een parkeergarage in het Duitse Hannover. De accu explodeerde in de e-bikewinkel op de begane grond van de parkeergarage. De brand die daarop ontstond sloeg snel over naar de parkeergarage. De massaal uitgerukte brandweer heeft met Lees meer »
 
Smartflex afzuigslang geschikt voor EX-zones
 

Smartflex afzuigslang geschikt voor EX-zones

De Smartflex is een helder transparante polyurethaan afzuigslang speciaal geschikt voor de hout en granulaatverwerkende industrie, waar steeds vaker producten gevraagd worden die moeilijk ontvlambaar en/of anti-statisch zijn. De Smartflex is hier de oplossing voor en is bovendien hydrolyse- en microbenbestendig en daarom toepasbaar in Lees meer »
 
Identificeer leidingen in elk bedrijf op een duurzame manier
 

Identificeer leidingen in elk bedrijf op een duurzame manier

De nieuwe, duurzame en betrouwbare kleurgecodeerde leidingmerkers kunnen voldoen aan wereldwijde normen en bieden de perfecte oplossing voor klanten die op zoek zijn naar een flexibele manier om leidingen te markeren. Duidelijk zichtbare en leesbare leidingmerkers die de leiding-inhoud en stroomrichting aanduiden, leiden tot meer efficiëntie Lees meer »
 
Samenwerking Evenementenhal en Stichting IKN
 

Samenwerking Evenementenhal en Stichting IKN

RioleringsVakdagen en Stichting IKN slaan de handen ineen. Het officiële tekenmoment vond plaats op 3 februari j.l. De vakbeurs gaat deze samenwerking aan omdat IKN als doel heeft de riolerings- en waterbranche te verbinden. Ook stimuleert de stichting innovaties om zo de branche klaar te maken voor de toekomst. Deze speerpunten sluiten Lees meer »
 
ROVC breidt practicum uit naar locatie in Rotterdam
 

ROVC breidt practicum uit naar locatie in Rotterdam

Ede, 14 februari 2017 – ROVC, partner in trainingen en opleidingen voor technisch Nederland, breidt haar practicum uit met een nieuwe locatie in Noord-Rotterdam. Met deze uitbreiding geeft ROVC antwoord op de toenemende vraag van organisaties binnen de industrie naar cursussen met minder reistijd voor hun medewerkers. Technici zijn hierdoor Lees meer »
 
BetaTec nieuwe servicepartner Hitma
 

BetaTec nieuwe servicepartner Hitma

Bent u op zoek naar een goed onderhoudsbedrijf voor uw (stoom)afsluiters? En kijkt u hierbij kritisch naar de kosten? Dan brengt Hitma u graag in contact met BetaTec. Hitma is namelijk een samenwerkingsverband aangegaan met dit Duitse servicebedrijf. Een familiebedrijf met jarenlange ervaring met service aan standaard en hoge druk-afsluiters Lees meer »
 
Geurmonsternamezakken van Polyfluor Plastics
 

Geurmonsternamezakken van Polyfluor Plastics

Onze geurmonstername zakken zijn ontworpen en vervaardigd voor kritische (milieu) toepassingen waar contaminatie van ofwel de zak of de inhoud tot een minimum moet worden beperkt. Leverbaar in enkelvoudig- of meervoudig gebruik variant. De geurmonstername zakken zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde fluoroplastic films en Lees meer »
 
Eskens wordt agent voor Scandinavian Automation
 

Eskens wordt agent voor Scandinavian Automation

De Eskens Groep en Scandinavian Automation ApS hebben een onderlinge overeenkomst getekend waardoor de verschillende bedrijven binnen de Eskens Groep vanaf nu officieel als agent zullen optreden voor Scandinavian Automation, en dit in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Lees meer »
 
Hygiënisch ontworpen omgekeerde osmose unit
 

Hygiënisch ontworpen omgekeerde osmose unit

In nauwe samenwerking met Wairtec is door Logisticon Water Treatment een hygiënisch ontworpen en gebouwde ontharder en omgekeerde osmose unit geleverd met een netto capaciteit van 12 m3/h bij een fruitsap-verwerkend bedrijf. De unit bevat naast een dubbele ontharder en een omgekeerde osmose installatie ook nog recirculatie Lees meer »
 
ATEX gecertificeerde Tablet PC voor zone 1
 

ATEX gecertificeerde Tablet PC voor zone 1

Door de toepassing van Tablet PC’s, werken gebruikers gemiddeld 15 tot 50% efficiënter. Daarnaast neemt de veiligheid merkbaar toe en wordt bijvoorbeeld onderhoud beter, sneller en goedkoper uitgevoerd. Het is dan ook niet verbazend dat het aantal bedrijven dat de stap naar mobility neemt snel groeit. Ook software ontwikkelaars zien deze groeimarkt Lees meer »
 
Prevost introduceert S1 blaaspistool serie
 

Prevost introduceert S1 blaaspistool serie

Prevost introduceert een nieuwe blaaspistool serie. U kent ongetwijfeld persluchtkoppelingen met de herkenbare gekleurde drukknoppen? De S1 serie blaaspistolen zijn standaard voorzien van een steeknippel overeen-komstig met deze serie persluchtkoppelingen. Bijvoorbeeld gele pistolen, passende op de gele ARO fitting (drukknop) koppeling. Lees meer »
 
Doseersysteem Ultromat® ULFa
 

Doseersysteem Ultromat® ULFa

Het polymeeraanmaakstation Ultromat® ULFa (doorloopunit): Met dit doseersysteem kan het vlokmiddel voor de bereiding van een kant-en-klare polymeeroplossing worden aangemaakt. De installatie is speciaal ontworpen voor volautomatische aanmaak van polymeeroplossingen. Handig wanneer de productie van de polymeeroplossing direct Lees meer »
 
Samenwerking met Royal HaskoningDHV
 

Samenwerking met Royal HaskoningDHV

Endress+Hauser heeft een overeenkomst tot partnerschap met Royal HaskoningDHV getekend en is hierdoor voorkeursleverancier voor het innovatieve Nereda afvalwaterzuiveringsproces geworden. Deze technologie is gebaseerd op aeroob korrelslib en biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele actiefslibsystemen. Enkele van deze voordelen Lees meer »
 

Vacatures
Bedu Pompen zoekt Sales Engineer Binnendienst (m/v)
Denios BV zoekt allround service- & onderhoudsmonteur
Denios BV zoekt assistent service- & onderhoudsmonteur
Gorman-Rupp Europe zoekt medewerker Verkoop binnendienst
Gröninger zoekt Meewerkend Project Uitvoerder
Inventech zoekt Service engineer
Dit is een selectie van vacatures. Op onze website staan er meer.

 
Nieuwe Algemeen Directeur Bronkhorst High-Tech
 

Nieuwe Algemeen Directeur Bronkhorst High-Tech

Op 1 april 2017 vindt er bij het Ruurlose Bronkhorst High-Tech B.V. een directiewissel plaats. Henk Tappel wordt benoemd tot Algemeen Directeur en neemt de dagelijkse leiding over van Ben Brussen. Henk Tappel kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in de high-tech industrie, en heeft in het verleden gewerkt bij Philips (later FEI Company) Lees meer »
 
Open dag Startflow en Sellon / Innovation Event 2017
 

Open dag Startflow en Sellon / Innovation Event 2017

Zoals u wellicht al weet hebben Startflow en Sellon per 1 januari 2017 gezamenlijk een nieuw pand betrokken. Dit heugelijke feit willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen wij u uit voor onze open dag op 7 april, van 13.00 - 18.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u niet alleen ons pand Lees meer »
 
Roerwerken type zij-invoer voor grote opslagtanks
 

Roerwerken type zij-invoer voor grote opslagtanks

Typhoon heeft in zijn programma zij-invoerroerwerken die sinds geruime tijd met succes voor verschillende toepassingen worden ingezet. Daar de afmetingen van opslagtanks sterk toenemen, heeft Typhoon uitgebreid technisch onderzoek uitgevoerd naar de stroming in een opslagtank bij het MARIN ”Maritime Research Institute” in Wageningen Lees meer »
 
Gecertificeerde vlinderkleppen voor gevaarlijke stoffen
 

Gecertificeerde vlinderkleppen voor gevaarlijke stoffen

Werken met gevaarlijke stoffen is riskant. Uiteindelijk is de gebruiker van de gevaarlijke stof als werkgever verplicht om het personeel te beschermen tegen de risico’s van het gebruik van gevaarlijke stoffen. Met deze goed-gekeurde vlinderkleppen is het systeem technisch klaar voor verantwoord en veilig werken. Adbulco heeft 2 series vlinderkleppen Lees meer »
 

Easyfairs M+R, 29+30 maart 2017

 

Agenda
13 mrt  Training Cost Estimating Foundation, Rotterdam
14 mrt  Training Project Control, Utrecht
15 mrt  Workshop Hygiënische Bekabeling in de voedingsmiddelenindustrie, Roeselare
16 mrt  Training Danfoss VLT HVAC Drives, Module 1, Gorinchem
16 mrt  Seminar Synthetische regelolie en varnish-preventie, Moerdijk
16 mrt  Seminar Industrial Ethernet 2017, Nijkerk
17 mrt  Cursus Specialist pomptechniek, Naaldwijk
17 mrt  Cursus Danfoss HVAC MCT 10 Programmeren, Module 2, Gorinchem
17 mrt  Cursus Allround pomptechniek, Naaldwijk
17 mrt  Cursus (Pomp)storingen analyseren en oplossen, Naaldwijk
21 mrt  Vakbeurs Aqua Nederland, Gorinchem
21 mrt  Conferentie Buisleidingen Platform, Rotterdam
23 mrt  2- daagse cursus Hygiënische engineering - Gebouw, Utrecht
29 mrt  Vakbeurs Maintenance, Cleantech, Antwerpen
29 mrt  Vakbeurs M+R 2017, Antwerpen
Zie onze agenda voor de complete lijst.
Heeft u uw nieuws of vacature al opgegeven?

Deze nieuwsbrief wordt samengesteld vanuit de berichten die op de website FluidsProcessing.nl zijn geplaatst.
Plaats ook uw bericht gratis op onze site! Het bericht is direct on-line. U kunt uw berichten toevoegen via het controlpanel.