Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

   

   

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Hygiene for Food

Stuur per email
Twitter dit bericht
Hygiene for Food, Event, 12 oktober 2017, Antwerpen
 

Event

Antwerpen



Toegang: betaald

Op 12 oktober 2017 organiseren Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België hun 5de editie van
”Hygiene for Food”.

Het event draagt als titel ’Managing Hygiene in a Changing World’.

http://hygieneforfood.com/

Programma
Met een cross-sectorieel programma focussen we ons op nieuwe trends en ontwikkelingen op
het vlak van hygiëne en reinigen in de voedingsindustrie.


Timing

9:00 - 9:25 u - Ontvangst met koffie

9:25 - 9:30 u - Verwelkoming

9:30 -  9:50 u - Hoe breng ik mijn food safety management systeem in kaart: een diagnostische tool
door Prof. Liesbeth Jacxsens (UGent)

9:50 - 10:10 u - Believe in hygiene, Act now! Good Practice in de reiniging en desinfectie
door Elodie Calles (CID LINES)

10:10 -  10:30 u - Beheersing van microbiële contaminatie: van uitgekiende source tracking tot gerichte aanpak van bacteriën en schimmels in de productieomgeving
door Prof. Mia Eeckhout (UGent) en Prof. Frank Devlieghere (UGent)

10:30 -  11:30 u - Break met rondgang op de beurs

11:30 -  12:00 u - Trends in wet- en regelgeving hygiënemaatregelen
door Prof. Liesbeth Jacxsens (UGent)

12:00 -  12:30 u - Biosurfactanten: bio-reiniging en méér ?
door Sophie Roelants (Bio Base Europe Pilot Plant)

12:30 -  13:30 u - Broodjeslunch

13:30 -  14:00 u - Is uw installatie nog voedselveilig na een onderhoudsinterventie?
door Frank Moerman (KU Leuven) en Noël Hutsebaut (EHEDG België)

14:00 -  14:30 u - Evolutie in hygiënisch ontwerp van machine componenten: lessen geleerd door klanten en leveranciers
door Patrick Bruynbroeck (Festo)

14:30 - 15:30 u Break met rondgang op de beurs

15:30 - 16:00 u - Food grade robots - progress in hygienic design and effects on production system hygiene
door Arnaud Derrien, Staubli Robotics France (lezing in het Engels)

16:00 - 16:30 u - Hoe de Nederlandse voedingsindustrie voor haar productie installaties de afweging maakt tussen hygiënisch ontwerp en reiniging
door Bob van de Meerendonk (VMEngineering)

16:30 u - Receptie aangeboden door EHEDG België

Mini-beurs
Parallel aan de plenaire sessies is er een mini-beurs met 16 standhouders voorzien,
die door de deelnemers bezocht kunnen worden tijdens de pauzegelegenheden.
Deze technologie- en service-providers zullen de nieuwste realisaties en producten voorstellen


Deelnamebedragen:
:
- 100 Euro (excl. BTW) voor leden van Agoria
- 130 Euro (excl. BTW) voor leden van de onderzoeksprojecten REDUMOLD en PSYCHROLAB
- 210 Euro (excl. BTW) voor leden van Flanders’ FOOD & EHEDG
- 210 Euro (excl. BTW) voor relaties van één van de beursstandhouders (code vereist)
- 360 euro (excl. BTW) voor niet-leden
 

Locatie:
BluePoint Antwerpen -  Filip Williotstraat 9 -  2600 Berchem

Vragen:
Jeroen Vits van Agoria
Steven Van Campenhout van Flanders’ FOOD

Meer informatie

Organisator

 
 .
 .
 .