Alles over processing en handling van vloeistoffen en gassen

FluidsProcessing.nl
Zoeken

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Instrumentatie & Analyse Dagen

Stuur per email
Twitter dit bericht
Instrumentatie & Analyse Dagen, Congres,  van 20 tot 21 juni 2017, Rotterdam
 

Congres

RotterdamToegang: gratis (na registratie)

De toepassing van instrumentatie en analyse-apparatuur in de industrie steunt op een sterke basiskennis en een continue vernieuwing van de technologie.

Op 20 en 21 juni vinden de Instrumentatie & Analyse Dagen plaats in De Kuip in Rotterdam, waarin sterke kennisoverdracht geboden wordt op het gebied van instrumentatie en analyse.

In het lezingenprogramma hebben de presentaties een focus op de optimalisatie, effectiviteit en efficiency van de processen in uw industrie, door de juiste inzet van instrumentatie en automatisering.

Over de Instrumentatie & Analyse Dagen
De kansen en voordelen voor de industrie (olie, gas, chemie, farmacie, voedingsmiddelen, water en andere toepassingsgebieden) komen nadrukkelijk aan de orde.

Op beide dagen wordt een verschillend programma aangeboden. In een programma met een afwisseling van eindgebruikers, fabrikanten en leveranciers zal de neutrale kennisoverdracht belangrijk zijn. De lezingen worden door deze aanpak interessant voor een diversiteit aan bezoekers uit een brede groep industrieŰn. Samengevat kan men aandacht geven aan drie verschillende blokken:

Wat moet: wetgeving, normen en standaarden
Wat mag: innovaties (wellicht voor green field)
Wat kan: concrete verbeteringen bij de alledaagse operatie

De samenwerking van een grote groep leveranciers / fabrikanten van instrumentatie en analyse apparatuur biedt u neutrale en praktisch toepasbare deskundigheid tijdens deze twee dagen.

Meer informatie

Externe link
  ► Externe link

Organisator

Berichten

 
 .
 .
 .