FluidsProcessing.nl UK
Home
STAY INFORMED
Subscribe to our monthly newsletter.
Your email address will never be disclosed to any third party.
Read our privacy notice.

     

EVENT
12-12-2018
Share this event
Type: Cursus
Duration: 1 day
19-10-2018 in Utrecht
12-12-2018 in Utrecht

Entry: paid

Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie

Cursus

Op 19 oktober en 12 december 2018 organiseert Safe Food Factory, i.s.m. SpiraxSarco en Burggraaf & Partners, 2 keer de cursus ”Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie”. In een dag krijgt u inzicht in regelgeving en mogelijke risico’s en het ondervangen daarvan. Tevens worden allerlei voedselveilige toepassingen van stoom besproken.
Een cursus voor kwaliteitsverantwoordelijken binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook geschikt voor technische dienst, project managers, procestechnologen en productontwikkelaars.

Het programma in hoofdlijnen:

- Wet- en regelgeving m.b.t. stoom
- Zwarte stoom
- HACCP/HAZOP-studie stoom
- Vervolg
- Stoomclassificering
- Praktijkcase
- Bijzonder toepassingen - stoominjectie/-infusie
- Rondom stoom & productveiligheid

Deelnamekosten bedragen € 695,- excl. BTW, inclusief handout en culinaire verzorging tijdens het programma.

In een dag basiskennis over voedselveilig gebruik van stoom.
 

Event organizer

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER
Newsletter archive
Follow us
Linked
Service and contact
ContactDisclaimerPrivacyAdvertisingControl panel log-in